Počistio sve Android konkurente

Koliko nadmoćan novi Android telefon može da bude - provjerite!

Počistio sve Android konkurente Foto: Promo / Huawei

GeekBench je već potvrdio da će Kirin 980, prvi sedmonanometarski čipset među Android uređajima biti prava zvijer, a AnTuTu test to sad i potvrđuje. Sveobuhvatni sistemski mjerač brzine, koji je radio sa pretpostavljamo nezavršenim softverom, pokazao je još bolje rezultate nego GeekBench, stavljajući tako Huawei Mate 10 Pro još ispred Android konkurencije i tek koji bod iza iPhone XS Max telefona. Prema pisanju PhoneArena sajta, “tajna“ uspjeha i vođstva iPhone XS Max-a je u tome što ima nižu rezoluciju ekrana, u odnosu na Huawei Mate 20 Pro, ali to ne možemo da potvrdimo.

Bitno je napomenuti da Kirin 980 dolazi sa dvije neuronske jedinice i novim AI sistemom (vještačka inteligencija), koji su zaduženi ne samo za bolji rad sistema i foto odjeljenje kamere, nego i za unapređenje video performansi, koje su na Huawei P20 Pro telefonu jasno ostavljeni kao dio za poboljšanje u budućnosti.

MONDO MobIT će biti na premijeri Huawei Mate 20 Pro telefona u Londonu, 16. oktobra, pa nas obavezno pratite za najbolji izvještaj i prvo “hands on“ iskustvo, koje ćete moći da vidite kod nas. A test, obećavamo da će i test stići BRŽE nego što možete da zamislite ;)

Počnite s pitanjima, znate da smo tu za vas!

Tagovi:
Sve vijesti