Bežične sluške: Dobre funkcije, OK cijena

Bluetooth bežične slušalice nove generacije donose lakši način upotrebe i kvalitetan zvuk po pristupačnoj cijeni.

0
A- A A+

Nadovezujući se na unaprijeđene mogućnosti prikaza sadržaja na prvom HDR10 ekranu u ovoj cjenovnoj klasi (od 300 do 350 eura), Nokia 7.1 dolazi i sa dva nova audio dodatka: Nokia True bežične slušalice i Nokia Pro bežične slušalice.

Nokia True bežične slušalice, od kojih svaka teži po samo pet grama, obezbjeđuju jasnu reprodukciju zvuka i razgovora uz do tri i po sata reprodukcije. Uz prenosnu kutiju-punjač, koja sadrži do tri punjenja, korisnici sad mogu da napune bežične slušalice u hodu. Na ovaj omogućava do 16 časova kvalitetnog audio sadržaja uključujući i punjenja iz prenosne futrole).

Nokia Pro bežične slušalice su idealne za aktivnije korisnike. Povezane sa Nokia ogrlicom, koju možete da nosite oko vrata, ovaj dodatak je idealan za duža putovanja, jer omogućava i do 10 sati korišćenja sa samo jednim punjenjem. Ugrađena funkcija vibracije obavještava korisnika o dolaznim pozivima, a sa pametnim magnetnim slušalicama korisnici mogu da odvojeno prihvataju pozive ili puštaju i prekidaju muziku, a da pri tom ne moraju vaditi telefon iz džepa.

Cijena novih Nokia True “bubica“ je 129 eura, a cijena Nokia Pro slušalica je 69 eura, što je povoljnije, nego što su konkurentski proizvodi. Ostaje nam da vidimo da li će ovi dodaci doći i kod nas, a mi se nadamo potvrdnom odgovoru, jer su prilično zanimljivi.

(Priča o Nokia bežičnim slušalicama počinje na 21. minutu)

Izvor: Nokia Mobile

Sve vijesti