Facebook kolaps! (FOTO)

Korisnici najveće društvene mreže kod nas ne mogu normalno da okače svoje statuse zbog kolapsa, koji je registrovan i u još nekim djelovima svijeta!

Facebook kolaps! (FOTO) Foto: MONDO portal.

Ako ste korisnik ili urednik neke od Facebook stranica kod nas trenutno ne postoji način da okačite bilo šta, jer Facebook greška to onemogućava. Pri pokušaju da se ubaci novi status ili podijeli nešto preko zida stranice interfejs se blokira i prikazuje se samo bijela praznina. Ovaj problem registrovan je i među servisima, koji se bave praćenjem statusa Facebook mreže na netu, a potvrđujemo je i mi, iz našeg iskustva - ne postoji mogućnost da bilo šta objavimo na MONDO stranicama.

Jedino rješenje, za sada jeste da urednici i administratori željeni sadržaj objave preko mobilnog telefona, pošto iz nekog razloga, Facebook tako radi normalno!

Privatni korisnici i dalje mogu da objavljuju statuse, komentarišu ili dijele nešto preko svojih profila, ali stranice i poslovni tj. biznis profili trenutno ne mogu da urade ništa!

Pratite nas i dalje, jer ćemo i mi pratiti razvoj ove situacije. U galeriji možete da vidite sve ovo o čemu smo pisali, kao i da je problem registrovan i u drugim djelovima sveta.

Čekamo vaše komentare ispod vijesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi:
Sve vijesti