Portonovi Montenegro marina na Monaco Yacht Show-u

Autor:

D-Marin Portonovi Montenegro Marina, novi centar atrakcije u Crnoj Gori, biće ove godine predstavljena na Monaco Yacht Show-u.

Portonovi Montenegro marina na Monaco Yacht Show-u Foto: MONDO

Iz Azmont Investmentsa je saopšteno da je D-Marin je u januaru preuzeo poslovanje Portonovi Marine, vodeći se misijom da raste i postavlja nove standarde i strategije razvijene upravljanjem marinama i nautičkom industrijom, te usput stvarajući vrijednost za poslovne partnere.

Portonovi Marina, namijenjena prihvatu jahti i superjahti koje će uživati na Jadranu, postala je dio D-Marin porodice početkom ove godine”, navodi se u saopštenju.

Nakon potpisivanja ugovora sa kompanijom Azmont Investments, D-Marin Portonovi Montenegro Marina će na jednom od najatraktivnijih djelova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima.

Istovremeno, koristeći svoje bogato iskustvo i visoke standarde upravljanja, D-Marin nastavlja da širi poslovanje novim ugovorima u upravljanju marinama”, rekli su iz Azmonta.

Smještena na istočnoj strani Portonovi Rizorta, Marina je izgrađena da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina će od naredne godine pružati najveći nivo usluga.

D-Marin Portonovi Montenegro Marina će služiti i kao granični prelaz, te će uz sve ostale sadržaje nuditi i snadbijevanje vodom i strujom, sanitarni čvor, servis za pranje i benzinsku stanicu”, dodaje se u saopštenju.

Portonovi, koji se nalazi u srcu crnogorske obale, postaće jedna od najtraženijih destinacija Crne Gore i Mediterana.

Prostiraće se na 26 hektara, pružajući raznovrsne rezidencijalne mogućnosti, privatne vile te prvi One&Only hotel u Evropi u kombinaciji sa Chenot Health Wellness Spa. Kada bude izgrađen, vrijednost rizorta će dostići 800 miliona eura”, zaključuje se u saopštenju.