Horor: Ovo biće stvarno postoji (VIDEO)

Autor:

Zvaničnici Virdžinije, u SAD, na društvenim mrežama objavili su fotografije i snimke rijetke dvoglave zmije koja je pronađena u dvorištu stambenog bloka. Neki bi da je usvoje za kućnog ljubimca!

0
A- A A+


Zmija je pronađena prošle nedelje u gradu Vudbridž, saopštili su predstavnici centra za upravljanje i kontrolu divljih životinja i otklonili svaku sumnju da se radi o "fejk snimku".

Ovo čudovište, kako ga nazivaju pojedini korisnici Twittera u svom dvorištu je otkrio jedan od stanovnika.

Ipak, ima onih koji zmiju smatraju pogodnom za kućnog ljubimca i javljaju se da je usvoje.

Pošteni pronalazač zahtjeva da ostane anoniman, a iz centra za zaštitu i kontolu životinja najavljuju da će ona ostati kod državnih stručnjaka za tu oblast.

Portparol veterinarske bolnice kaže da je lijeva glava zmije dominantnija u odnosu na desnu, da je aktivnija i više odgovara na stimulanse.

Pogledajte:

Izvor: Youtube/ABC NewsObje zmijske glave dijele jedno srce i pluća, otkrivaju veterinari.

"Divlje dvoglave zmije su izuzeno rijetke i ne žive toliko dugo. Stručnjaci za zmije nastaviće da je kontrolišu, a ako preživi biće prebačena u obrazovnu ustanovu", kažu veterinari.

Evo još jednog snimka:Iz Nacionalne geografije kažu da su ovakve zmije ekstremno rijetke i da kratko žive.

Rijetka genetska anomalija može da onemogući zmiju da lovi plijen:

"Zmije se dobrim dijelom koriste njuhom, a ako jedna glava nanjuši plen koji je uhvatila ona druga, napašće i pokušaće da proguta drugu glavu", izvještavaju iz tog magazina.

Kažu i da su dvoglave zmije slične sijamskim blizancima - i da nastaju kada se jedan embrion ne podijeli pravilno na dva dijela.

ČUDO: Kakvo je ovo dvoglavo čudovište? (VIDEO)Tagovi:
Sve vijesti