Dnevni horoskop za 23. 9. 2018.

Autor:

 

Dnevni horoskop za 23. 9. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Isplanirajte današnji dan. Potrudite se da se fokusirate na prioritete. Ne brzajte, nego budite temeljni da ne biste napravili neke greške.

Bik

Provedite više vremena sa porodicom. Prijaće Vam odmor i relaksacija kod kuće. Danas posao nije na prvom mjestu, nego privatni život.

Blizanci

Danas nije loš dan za učestvovanje u igrama na sreću. Vidite se sa prijateljima, ako imate vremena. Prijaće Vam razgovor sa dragim ljudima.

Rak

Nervoza će se povećavati tokom dana. Najbolje bi bilo da se relaksirate. Provedite neko vrijeme u prirodi, to će Vas opustiti.

Lav

Niste dobro raspoloženi i to će svi primijetiti. Bilo bi dobro da napravite pauzu od posla, jer Vam je odmor veoma potreban. Vidite se sa prijateljima ili idite na kraće putovanje jer će Vam značiti da promijenite sredinu.

Djevica

Bilo bi dobro da se ne preforsirate na poslu. Završite samo započete obaveze. Ne osjećate se dobro. Unosite vitamine i jačajte imunitet. 

Vaga

Danas se osećate pozitivno. Imate višak energije i orni ste za rad. Drugi ljudi će Vam izaći u susret. Zatražite pomoć ako Vam je potrebna.

Škorpija

Niste u najboljem izdanju i ne želite da se viđate sa prijateljima. Najbolje bi bilo da se posvetite svojim hobijima ili sportu. Prijaće Vam da se osamite, jer Vas iscrpljuje druženje sa drugima.

Strijelac

Ne znate šta biste danas radili, jer biste i odmarali i završavali neke obaveze. Veoma ste odgovorni. Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko sitnica. Gledajte širu sliku.

Jarac

Previše ste osetljivi danas. Ne nervirajte se oko posla, nego se posvetite malo više sebi. Ne zapostavljajte privatni život zbog obaveza.

Vodolija

Veoma ste komunikativni i direktni. Imajte u vidu da nekome može da smeta Vaš način komunikacije. Budite umjereni u iznošenju stavova. Moguća je prilika za kraće putovanje.

Ribe

Danas imate previše obaveza. Ne znate šta biste prvo uradili. Bićete zadovoljni uspjehom u poslu i finansijama, pa Vam ovaj napor neće teško pasti.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti