Mitrović je na vrhu: Sve mi odgovara!

Autor:

Nijedan napadač u Premijer ligi ne pogađa kao on!

Aleksandar Mitrović imao je ogromne zasluge za ulazak Fulama u Premijer ligu, a ove jeseni doslovno sam "vuče" ekipu kroz najjače prvenstvo na svijetu!

Snažni srpski centarfor postigao je ove subote PETI gol u sezoni i donio ekipi remi protiv Votforda, najprijatnijeg iznenađenja ovog ljeta u Engleskoj.

Trenutno, "Mitrogol" dijeli prvo mjesto na tabeli liste strijelaca sa Belgijancem Edenom Azarom, a iza njih su Romelu Lukaku, Sadio Mane, Glen Marej (svi po četiri)...

U razgovoru za "Sport klub" odmah posle subotnje utakmice, Mitrović je govorio i o svojoj formi.

"Imali smo sreće što u prvom poluvremenu oni nisu dali još neki gol, sa druge strane mislim da su oni imali više sreće u drugom poluvremenu... Sada da zaboravimo ovo i sve što je iza nas, jer imamo jake bitne utakmice pred nama", rekao je on.

Na konstataciju da nijedan napadač u Premijer ligi ne pogađa kao on, Mitar je rekao:

"Trudim se... Radim naporno i na svakom treningu i na svakoj utakmici dajem sve od sebe. U ekipi sam koja igra ofanzivni, napadački fudbal, koja igra za mene, dosta igrača dobro asistira i nadam se da ćemo da nastavimo sa dobrim igrama...", dodao je ljubimac Fulamovih navijača.

Ekipa Slaviše Jokanovića odigraće sledeći meč u utorak, na terenu Milvola u Liga kupu, a potom će u Premijer ligi gostovati Evertonu.

Tagovi:
Sve vijesti