ON je uplatio 70.000 evra za malog Dukija!

Autor:

Otac četvorogodišnjeg Dušana Todorovića, koji je zahvaljujući pomoći građana Srbije, otišao na lečenje u Španiju, otkrio ko je uplatio 70.000 evra u ovoj akciji.

0
A- A A+
srce, ljubav Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Dušan Todorović koji ima rak otišao je na lečenje u Španiju zahvaljujući novcu prikupljenom u velikoj humanitarnoj akciji u koju su se, posredstvom Fondacije "Podrži život", uključili mnogi građani.

Srbijo, ovako si pomogla Dukiju! A on ti maše!


Pročulo se tokom akcije da je anonimni donator uplatio 70.000 evra kako bi Dušan što hitnije bio prebačen na liječenje.

Dušanov otac Aleksandar danas je otkrio da je riječ o fudbalskom reprezentativcu, članu Mančester junajteda Nemanji Matiću.

Aleksandar je uputio dopis Televiziji Centar iz Svilajnca u kojem je otkrio da je Matić uplatio taj novac.

"Vjerujemo da želite da znate ko je anonimni uplatilac. U pitanju je gospodin Matić. Nemanja Matić kome se i ovim putem zahvaljemo od srca. Da ne nabrajamo pojedinačno i iz toga napravimo propust, želimo da se zahvalimo apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu! Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj! Hvala vam!", navodi se u dopisu.

Dušanov tata: Hvala, Srbijo!

Tagovi:
Sve vijesti