Tajne koje žene skrivaju od muškaraca

Autor:

Evo koje su to stvari koje žene najčešće prećutkuju muškarcima...

Mnoge žene kriju od partnera neke stvari o njezi i uljepšavanju. Na primjer, 12 odsto djevojaka skriva koliko novca troši na proizvode za uljepšavanje, a deset odsto žena krije da čupa dlačice sa brade, pokazuje novo istraživanje. Osam odsto žena od muškarca krije da uklanja dlake sa prstiju.

Istraživanje koje je sproveo jedan britanski spa centar pokazalo je da žene imaju u prosjeku barem tri tajne koje skrivaju od muškarca kojeg vole.

Najviše njih, 17 odsto, krije koliko novca troši na odjeću, 14 odsto laže o svojoj tjelesnoj težini odnosno broju kilograma, a 13 odsto njih krije koliko su imale muškaraca u životu.

Čak šest odsto žena skriva od svog partnera da mrzi njegovu majku, pet odsto krije da im se dopada neko drugi, a četiri odsto da su još uvijek u kontaktu sa bivšim.

Međutim, tri četvrtine ispitanica kažu da o ovim stvarima ćute kako bi održale zdravu vezu - uprkos tome što 15 odsto njih kaže da se naljuti na partnera ako im nešto prećuti.

Skoro polovina, 48 odsto žena kaže da neke stvari o sređivanju i uljepšavanju vole da zadrže za sebe, tako da se briju, depiliraju i čupaju obrve iza zatvorenih vrata.

Stručnjaci koji su sproveli istraživanju kažu da žene to rade "kako bi održale iluziju da su prirodno lijepe" i zato što ne žele da muškarci znaju šta sve rade kako bi izgledale ljepše.

Oko 65 odsto žena smatra da neke stvari "partner jednostavno ne mora da zna", dok devet odsto kaže da "vole da imaju tajne".

I dok jedna od tri djevojke kaže da njihova najbolja drugarica o njima zna više nego partner, 40 odsto njih smatra da on "ne bi bio zainteresovan za to".

Pored navedenog, osam odsto djevojaka krije da povremeno koristi partnerov brijač, pet odsto krije da ne voli njegove prijatelje, a dva odsto skriva da izbjeljuje ili depilira nausnice.

Tagovi:
Sve vijesti