Održavanje javne rasvjete redovno

Autor:

U toku prethodnih nekoliko dana, ekipe službe održavanja javne rasvjete u dvije smjene, intervenisale su na više lokacija na teritoriji Glavnog grada.

1
A- A A+

  U okviru tekućeg održavanja objekata javne rasvjete, ekipe su vršile kontrolu, registovanje i otklanjanje uočenih nedostataka i to kako po osnovu neposrednog obilaska terena, prijava građana i nadležnih organa tako i po osnovu prijava koje nam stižu preko call centra “Sistema 48”.

Tom prilikom izvršeno je premještanje svjetiljki na nove distributivne stubove u Ulici Bora i Ramiza. Na Bulevaru Jola Piletića usljed saobraćajne nezgode došlo je do oštećenja i pada stuba javne rasvjete. Isti je uklonjen sa pomenute lokacije, a rasvjeta je dovedena u funkcionalno stanje. Zamjena oštećenog stuba očekuje se u narednih nekoliko dana, nakon završetka neophodnih građevinskih radova, navodi se u saopštenju.

Takođe, u sklopu redovnog održavanja ekipe su osposobile rasvjetu u parku Dvorca Petrovića na Kruševcu.

Na sljedećim lokacijama vršena je popravka svjetiljki: Ulica Koste Racina, Ulica Kadinjača, Ulica Dalmatinska, Put za aerodrom i dr.

Naše ekipe za danas planiraju premještanje svjetiljki na nove distributibne stubove u Ulici Raka Mugoše. Na teritoriji Tuzi izvršiće se opravka javne rasvjete na više lokacija.

Ekipe Komunalnih usluga d.o.o. su svakodnevno na terenu i raspoređene su na više lokacija na teritoriji Glavnog grada , kako bi se objekti javne rasvjete i svjetlosne signalizacije održavali na kvalitetan i efikasan način, zaključuju u saopštenju.

Tagovi:
Sve vijesti