Zovu je "čelična guza" (FOTO)

Autor:

Nekad je bila mršavica, a danas je zovu "čelična guza" i ima više od dva miliona obožavalaca na društvenim mrežama!

0
A- A A+

Bakar Nabijeva iz Ukrajine nekada je bila djevojka koju su zadirkivali zbog mršavosti, a onda je počela da trenira i dobila nadimak "čelična guza". Svojim izgledom, ali i treninzima snimanim isključivo otpozadi zadobila je mnoštvo obožavalaca.

Inače porijeklom Azerbejdžanka, ova djevojka je postala fitnes model koju mnogi prepoznaju po izuzetno mišićavim butinama, čeličnom guzom i krupnim crnim očima, tj. sočivima.

U ovome žene najčešće griješe u teretani

Ova 22-godišnja djevojka kaže da je njen moto: "Niko ne može da me zaustavi u ostvarenju mojih ciljeva. Bilo da me podržite ili da sve radim sama, svejedno ću uspjeti".

Ipak, njeni snimci treninga snimani otpozadi su zapravo najzaslužniji za to što je dobila toliku pažnju i toliko obožavalaca. Zbog toga je neki nazivaju "čeličnom guzom", drugi "boginjom", a kako god je nazvali, činjenica je da privlači pažnju, zar ne?

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Love you all❤️

Објава коју дели Бахар Набиева (@bakharnabieva) дана

Međutim, Bakar kaže da nije uvijek izgledala ovako. Dok je odrastala, vršnjaci su je zadirkivali zbog toga što je bila mršava, a posebno su im "smetale" njene mršave noge.

"Odlučila sam da promijenim situaciju, bila sam umorna od toga da me ljudi tako gledaju. Krenula sam u teretanu, i nisam imala pojma kako pravilno da treniram, pa sam jednostavno nekako počela da radim na jačanju mišića, da bih se jednog dana probudila i u ogledalu vidjela neke mišiće. Kada sam jednom vidjela rezultate, tj. da su mišići počeli da se vide, više ništa nije moglo da me zaustavi".

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Popo

Објава коју дели Бахар Набиева (@bakharnabieva) дана

I dok je među njenim obožavaocima dosta onih koje privlači njen izgled, druge više zanimaju treninzi, a ima i onih koji prema svemu tome imaju negativan stav. Međutim, ovu djevojku, kojoj je izgleda svaki dan "dan za noge" ne interesuju negativni komentari.

Sve vijesti