Ukida se velika serija mobilnih, stiže nešto bolje

Najveći proizvođač mobilnih telefona napraviće, navodno, veliku promjenu u svojoj povoljnijoj ponudi telefona ukidanjem stare i pokretanjem nove Galaxy serije.

0
A- A A+

Samsung će, navodno, od Galaxy S10 serije spojiti Galaxy S i Galaxy Note seriju telefona, što kompanija nikad nije komentarisala, a sad se pojavio i novi izvor, koji tvrdi da će Galaxy J serija biti ukinuta. Razloga je dosta - jaka konkurencija, poboljšanje uređaja, potraga za novim kupcima, osvježavanje ponude i brenda…

Prema PhoneArena izvoru Galaxy J posustaje u borbi sa agresivnim kineskim markama telefona u povoljnom segmentu i Samsung je spreman da igra drugačiju igru. Navodno, Galaxy J serija će biti ukinuta, ali će Galaxy A serija obuhvatiti i taj cjenovni segment, šireći se tako iz srednjeg u budžetski dio tržišta. Širenje Galaxy A i ukidanje Galaxy J serije trebalo bi da bude izvedeno tokom sledeće godine, uz dolazak potpuno nove - Galaxy M serije.

Svi koji volite Galaxy J seriju, a znamo da vas ima puno, ne brinite, jer čak i da Samsung zaista ukine Galaxy J telefone, to ne znači da do tada predstavljene modele neće prodavati i dalje i da ih neće podržavati u svakom smislu. To će ostati nepromijenjeno, makar dok zalihe telefona traju, što se prodaje tiče, a podrška će trajati godinama.

MONDO MobIT

Galaxy M serija će biti napravljena tako da ponudi maksimum opcija, po minimalnoj cijeni i najnižoj mogućoj zaradi za kompaniju Samsung. Očekuje se da se serija Galaxy M prodaje globalno, a primarno će biti zastupljena u Aziji i Južnoj Americi.

Ako je vjerovati ovim izvorima 2019. godina će biti godina velikih promjena u kompaniji Samsung - smjena nekoliko Galaxy serija i dolazak redizajnirane Galaxy S serije, moguće spajanje S i Note serija, kao i premijera savitljivog telefona, a možda i pokretanje još novih serija, koje će kupcima ponuditi više izbora i mogućnost da nađu pravi telefon za sebe.

Ako nas pitate - sve dobro počinje na M (mobilni, MONDO, MobIT…), pa ni M serija ne može da bude loša, zar ne?! :)

Vidjećemo uskoro koliko je istine u svemu što je PhoneArena objavila!


Tagovi:
Sve vijesti