Google ukida svoju mejl aplikaciju!

Malo je reći da smo šokirani!

0
A- A A+

Već u matu 2019. godine Google Inbox by GMail prestaće da postoji - Google je odlučio da ga ukine i povuče sa Apple i Android tržišta.

Inbox by GMail je bio, prema našem dugogodišnjem iskustvu, veoma uspješan mejl “eksperiment“, koji je zaista promijenio način na koji koristimo mejlove. Voljeli smo prostran izgled, dodatke u mejlovima, koji su se lako vidjeli i pokretali čak i bez ulaska u mejl, mogućnosti rada s mejlom, koje GMail ne nudi, a posebno odjeljak Putovanja, u kojem smo na jednom mjestu uvijek nalazili baš sve informacije vezane za putovanja - od vremena i “kapije“ leta, do karata i svih mejlova u vezi sa svakim od putovanja.

Nažalost, Google je odlučio da je dosta eksperimentisanja i da će nastaviti da pruža podršku i dalje razvija samo GMail, što je prava šteta!

Izvor: Google.

Neke od opcija Inbox-a će do marta biti uključene u GMail aplikacije za Android i Apple uređaje, a u martu će se ukinuti svaka podrška i razvoj aplikacije Inbox by GMail. Za sada nema podataka o tome da li će korisnici, koji vole aplikaciju i dalje moći da je preuzmu i koriste bez ažuriranja, ako to budu željeli.

Nadamo se da će to biti slučaj, jer Inbox je preuzet samo na Android platformi više od 10 miliona puta! Inbox za Android dostupan je OVDJE, za iOS ga preuzmeite ODAVDE.

Kakva su vaša Inbox iskustva, da li ste ga koristili?

Tagovi:
Sve vijesti