Gola na Sajmu (FOTO)

Sve za dobru promociju, bez obzira na sve!

Gola na Sajmu (FOTO) Foto: MONDO portal / Marko Čavić

Pomislio bi čovjek da Sajam potrošačke elektronike može biti sve, samo ne “seksi“, ali pogriješi čovjek isto tako... IFA 2018 u Berlinu iznenadila nas je nesvakidašnjom promocijom proizvoda Rollei kompanije iz Francuske, koja je na svom štandu “ugostila“ toples modela usred bijela dana, dok je na Sajmu bilo i djece.

Rollei je za promociju svojih novih gedžeta angažovao profesionalnog modela - mladu, zgodnu djevojku - koja je bila obnažena i koja je rado pozirala pred začuđenim, ali posjetiocima radim da sve pogledaju što duže. Na štandu je non-stop bila gužva, a ljudi su se tiskali da vide te čudesne kamere, foto opremu, GoPro klonove, selfi štapove, USB dodatke i druge gedžete, koje Rollei pravi.

Ili je to bilo samo zbog promoterke?

Ova francuska kompanija je i prethodnih godina pravila zanimljive promocije, pa smo jednom prilikom imali čast da se slikamo i sa Anđelinom Džoli. Od Anđeline do golotinje tanka je linija - u svakom smislu ;)

Pratite naše društvene mreže za slike, video i izvještaje i ne zaboravite da pratite oznaku IFA 2018 na MONDO sajtu i #MobITIFA2018 oznaku na društvenim mrežama!j

Tagovi:
Sve vijesti