iPhone će opet promijeniti svijet 12. septembra!

Volite ga ili nemojte, ali biće ovako kako kažemo u naslovu, jer - uvijek bude tako!

iPhone će opet promijeniti svijet 12. septembra! Foto: Promo / Apple

Ne sumnjamo da je Apple dobro slušao i gledao, ali i učio na svojim i tuđim greškama. A bilo ih je u proteklih dana i kod jednih i kod drugih…

Apple uvijek promijeni sve na tržištu mobilnih i pametnih telefona. Bilo je tako kad se pojavio originalni iPhone, bilo je tako kad se pojavio iPhone X. To je telefon koji je uveo “notch“, koji danas svi imaju (osim Samsung telefona, to poštujemo još više) i prvi je napravio dizajn dvostruke kamere i oblik kućišta sa stesanim ivicama ekrana, koji danas mnogi kopiraju i još uvijek ne mogu da naprave.

Apple možda nije istinski inovator, kakav je nekad bio, ali je svakako neko ko uspijeva da drži pažnju korisnika jednako dobro na iPhone telefonima, čak i kad ima proizvod koji nije uopšte nov, kakav je bio iPhone 8, recimo.

To je dovoljno da se svi još jednom okupimo 12. septembra i vidimo koja tri nova iPhone uređaja će Apple da nam otkrije. Veći dio toga smo već otkrili, o čemu smo pisali nedavno, pa se potrudite da dobro uradite “domaći zadatak“ do 12. septembra, kad ćemo se opet sresti na MONDU, gdje ćete, kao i uvijek, prvi saznati baš sve što vas o ovim telefonima bude interesovalo.

Čitamo se uskoro, do tada pratite IFA 2018 sajam u Berlinu sa nama - tamo su svi najvažniji telefoni iz onog drugog, Android tabora!


Sve vijesti