Najveći internet događaj ikad - večeras u 22 sata

Kako izgleda kad se “pofajtaju“ dva “jutjubera“ vidjećemo 25. avgusta - mi ćemo sigurno imati mjesto u 22 sata, kad tuča počne!

Dopuna (25. avgust, 18:30): Dvije YouTube zvijezde zakazale su boks meč - ne, ne šalimo se - ali, to ste već mogli da čujete, jer se on približio. Održaće se u “Mančester areni“ 25. avgusta, a YouTube i mnogi drugi servisi prenosiće ovaj meč uživo. "Najveći internet događaj ikad" - kako ga najavljuju promoteri oba borca - održaće se u 22 po našem vremenu, uz prenos uživo na YouTube mreži.

Osramoćeni Amerikanac Logan Pol i britanska YouTube zvezda KSI (19 miliona pratilaca) odmeriće snage u bokserskom ringu. I ne, nijedan od njih nije bokser.

Ako želite da se uputite zašto se ova dva lika "fajtaju", ko su, kako su najavili svoj meč, kao i gde da gledate "lajv" - čitajte dalje! Ako samo želite da vidite kako će izgledati - video je na kraju vesti. Pa, uživajte, mi ćemo svakako biti uz prenos "najvećeg internet događaja ikad", kako ga svetski IT i svi drugi mediji već danima najavljuju. Očekuju se milioni i milioni gledalaca živog prenosa, a jedan od ciljeva ovakve distribucije događaja je taj da YouTube zajednica dokaže da je "jača" od televizije, koju smatra zastarelom platformom.

Ulaznice za praćenje "fajta" su planule, za arenu u koju staje više od 20.000 gledalaca. Spektakl je počeo uvodnim borbama već oko 17.30, a među borcima koji će zagrejati publiku su i mlađa braća glavnih aktera!

Kako bi najavili meč, priredili su konferenciju za medije u Los Anđelesu, a danima ranije podgrevali su "navijačke" strasti svojih pratilaca razmenjujući uvrede i prozivke. Tako je bilo i na konferenciji, koju su vodila njihova mlađa braća, Džejk Pol i Dedži, a budući bokseri su se u jednom trenutku zakačili.

To se dogodilo kada je KSI stavio periku u stilu Loganove karakteristične frizure, i počeo da ga proziva, nakon čega ga je Logan napao. Pogledajte od 11. minuta:

Izvor: YouTube/LoganPaulVlogs

Naravno, sve je “isfejkovano“ kako i dolikuje, ali ovakav tip “vlogovanja“ očigledno pali kod publike, jer za kartama za meč vlada opšta pomama, pa su i jedan i drugi bokser svojim apelima uspeli da “iskukaju“ dodatna sedišta, kako bi još neki fanovi mogli da dođu do karata. Mnogi su iznenađeni popularnošću ovog meča, koji bi lako mogao da postane najgledaniji uživo emitovan događaj na YouTube mreži ikad.

Atmosferu pred meč podižu i mnogi svetski “influenseri“, koji će imati počasna mesta u Areni, a neki od njih će se boriti u njoj, jer ovo preti da postane tradicija - da se YouTube zvezde “nadjačavaju“ u boks mečevima.

Ukoliko ste fan ovako nečeg - izvolite, link sa prenosom uživo je tu!

Šta vi mislite o ovom boks meču, tuči, fajtu... Kako god?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: KSIvsLogan

Tagovi:
Sve vijesti