Facebook guta objave i kod nas!

Zbog greške Facebook mreže u cijelom svijetu, pa i kod nas, društvena mreža guta objave i ne prikazuje ih nikome.

Facebook guta objave i kod nas! Foto: MONDO portal/Marko Čavić

Prema našem iskustvu, kao i prema vijestima iz cijelog svijeta, Facebook guta objave i vijesti zvaničnih stranica tj. one nestaju same od sebe. Objavljene vijesti ili statusi jednostavno ispare odmah po objavi ili čak nekoliko sati nakon objave. Kasnije, neke vijesti se vrate, ali se neke vijesti ne pojave nikad.

Facebook blokirao ruske i iranske naloge

Prema riječima britanskog Independent-a radi se o Facebook "bug"-u, koja je registrovana u celom svijetu. Ova situacija karakteristična je, po navodima tog lista, rjeđe za obične korisnike i posebno za stranice, a izgleda da postoji određena veza, kao i razlog zašto se to dešava - ali o tome se još uvijek ništa ne zna pouzdano.

Za sada ne postoji mogućnost da se provjeri zašto je objava nestala, jer u opcijama stranice ili ličnog naloga nema obavještenja mreže da li je ili zašto je neka objava uklonjena. Na Facebook Developer stranici brojni korisnici žale se da im objave nestaju, pa vrijedi pratiti i tu lokaciju u potrazi za novim vijestima u okviru ove teme.

Iznenada svi ukidaju sadržaje teoretičara zavjere

Pratite nas i dalje, svakako, vraćaćemo se da ažuriramo vijest kad saznamo nove stvari o problemu, koji se očigledno “odomaćio“ i kod nas.

Čekamo vaše komentare ispod vijesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi:
Sve vijesti