Zvanično: Roganović selektor, Mrvaljević direktor

Autor:

Upravni odbor Rukometnog saveza Crne Gore smijenio Dragana Đukića i povjerio vođenje muške reprezentacije legendama.

0
A- A A+
rukomet-reprezentacija Foto: MONDO/Anto Baković

  Sada je zvanično!

Bivši crnogorski reprezentativac Zoran Roganović izabran je danas za selektora muške rukometne reprezentacije Crne Gore.

Na predlog Roganovića, za direktora muških reprezentacija Crne Gore izabran je Draško Mrvaljević, bivši reprezentativac Crne Gore, koji će biti i prvi saradnik budućeg selektora u stručnom radu.

"Na danas održanoj sjednici UO RSCG razmatran je izvještaj i program rada gospodina Dragana Đukića i program rada gospodina Zorana Roganovića. Izvještaj i program rada gospodina Đukića nijesu dobili podršku članova Upravnog odbora, a o programu rada gospodina Zorana Roganovića članovi Upravnog odbora su se pozitivno izjasnili, nakon čega je jednoglasno donijeta odluka da se za selektora muške reprezentacije Crne Gore izabere Zoran Roganović, bivši reprezentativac Crne Gore i sada trener ekipe Lund - Švedska", stoji u saopštenju RSCG.

U nastavku dodaju:... "Gospodin Roganović u potpunosti ispunjava uslove za obavljanje ovih poslova. Na predlog gospodina Roganovića, za direktora muških reprezentacija Crne Gore izabran je Draško Mrvaljević, takođe bivši reprezentativac Crne Gore, koji će ujedno biti i prvi saradnik budućeg selektora u stručnom radu”.

UO RSCG je razmatrao izvještaj i program rada Dragana Đukića i program rada novog selektora Roganovića. "Upravni odbor se zahvalio bivšem selektoru gospodinu Draganu Đukiću i direktoru reprezentacije gospodinu Blažu Lisičiću na dosadašnjoj saradnji i ujedno im poželio puno uspjeha u budućem radu", piše u saopštenju RSCG.

Legende preuzimaju lavove!

Sve vijesti