Testiramo Wiko View Prime: Čekamo i vaša pitanja!

Saznajte šta sve nudi jedan od najljepših telefona u klasi do 250 evra, koji se već neko vrijeme prodaje i kod nas.

Testiramo Wiko View Prime: Čekamo i vaša pitanja! Foto: MONDO portal / Marko Čavić Wiko View Prime.

Wiko je jedan od najvećih evropskih proizvođača telefona, koji ima svoje fabrike u Kini, svoj dizajnerski tim u Francuskoj i timove za istraživanje i razvoj, što ih razdvaja od velikog broja drugih proizvođača telefona, koji samo lijepe svoj logotip preko poznatog kućišta.

Wiko nam je tokom IFA 2017 sajma u Berlinu prezentovao telefone iz View serije, a među njima i Wiko View Prime. Ovaj model je sad dostupan u maloprodaji kod nas i cijena mu se kreće oko 250 eura (potražite svakako najpovoljniju ponudu, već mnoge prodavnice ga imaju).

Za taj novac Wiko View nudi velik 18:9 ekran, dijagonale 5.7 inča, metalan dizajn, nekoliko trendi boja kućišta (crvena i zelena su “kul“, recimo), 4 GB RAM, 64 GB memorije, skener otiska prsta, gotovo Stock Android Nougat 7.1.0 i mnoge druge dodatke.

Ono što nam se na prvi pogled dopalo je odličan kvalitet izrade, dobar ekran, kao i vrlo dobre kamere i sprijeda i pozadi. Selfi kamera je dvostruka rezolucije čak 20 megapiksela + 8 megapiksela za bokeh efekat uživo, a ima i automatski grupni portret mod i blic svjetlo. Sa zadnje strane je kamera rezolucije 16 megapiksela, koja razmišlja umjesto vas zahvaljujući automatskom prepoznavanju scene. Zabavite se kreativnošću u stvarnom vremenu sa živopisnim zamućivanjem portreta i mnogim drugim opcijama, koje donosi ova AF kamera.

Vi pitate - mi odgovaramo!

Ispod teksta, u komentarima, postavite nam pitanja i odgovorićemo vam na MONDO MobIT portalu u rubrici Recenzije, u okviru Wiko View Prime testa. Pitanja možete postaviti i preko MobIT Twitter i MobIT Facebook naloga.

Obratite pažnju na to da ne postavljate više od jednog pitanja, da pitanja ne ponavljate (ako ih je već neko drugi postavio) i na to da ona budu precizno i jasno koncipirana, kako bismo vam adekvatno odgovorili.

Wiko View Prime je spreman, MONDO MobIT je nikad spremniji - vi ste na potezu!

Čekamo pitanja!

Izvor: Wiko Mobile

Sve vijesti