Hrvati drvlje i kamenje na Orbanovu kćer s pelenom

Autor:

Na društvneim mrežama i portalima drvlje i kamenje danas bacaju na kćerku mađarskog premijera Viktora Orbana jer je uneredila "hrvatsko tlo".

0
A- A A+

Mađarski portal Nyugati Feny objavio je ekskluzivne fotografije Orbanove kćerke koja je letovala u Hrvatskoj pa je u povratku na odmorištu na autoputu bacila prljavu dečju pelenu na travu umesto u kantu za smeće.

"Primili smo prekrasne fotografije naše čitateljke Ester koja je uz njih napisala:

"Juče smo se vraćali s hrvatske obale i na putu smo stali na benzinskoj pumpi. Nedaleko od nas uskoro se zaustavlja kraljevski par. Nisam mogla da verujem svojim očima. Bila je to kćerka premijera Viktora Orbana, Rahel, sa suprugom Tiboržom".

Rahel, koja je trudna, detetu je presvukla pelenu i kako se vidi na fotografijama koje je objavio portal, bacila je pored autoputa!

"Brat" Orban: Srbija ne pripada Balkanu!

"Vikala sam joj: Je li te otac naučio tako da se ponaša? Njen suprug je brzo pojurio u automobil. Užasno su me nasekirali", piše čitateljka portala.

"Mene su učili da se kao gosti pristojno ponašamo, a ne da prljave pelene bacamo po putevima naših domaćina", napisala je ona, prenosi portal Index.hr.

Čitaoci "Indexa" su (ne)očekivano reagovali, pa je bilo i pokuda i pominjanja "800 godina pod Mađarima", ali i onih koji su stali u "odbranu" mrske Mađarice.

"Kako je sve prljavo na stajalištima nije čudno da je i ona to uradila. Pogledajte stajališta u Sloveniji, Austriji, Itd milina za stati, a kod nas.....sve u govnima", napisao je u komentarima na tekst jedan od čitalaca.

Sve vijesti