Ludovao pola leta, neće ga Marsej, ostaje u Nici!

Autor:

Mario Baloteli se snašao na Azurnoj obali, hteo je u veći klub, ali se na kraju dogovorio s Patrikom Vijerom.

Mario Baloteli (28) će i naredne sezone nositi dres Nice!

Italijanskom napadaču je istekao dvogodišnji ugovor s klubom sa Azurne obale, nije se na vreme pojavio na pripremama kako bi "isforsirao" transfer u Olimpik iz Marseja, ali na kraju nije došlo do dogovora dve strane...

Novi trener Nice, čuveni francuski fudbaler Patrik Vijera, neprijatno se iznenadio kada je Baloteli odbio da dođe na okupljanje tima - "uzeo" je sebi još sedam slobodnih dana za odmor - i poručio mu da je to "nepoštovanje kluba", te da je Italijan "bacio dve dobre godine u blato".

Ipak, nakon razgovora sa Vijerom, koji mu je bio saigrač u Interu, i boljih finansijskih uslova koje je Nica ponudila - došlo je do dogovora.

Baloteli će potpisati jednogodišnji ugovor s Nicom i za koju je od dolaska 2016. godine iz Liverpula postigao 43 gola na 64 utakmice, a verovatno bi ih bilo više da nije bilo sitnih povreda i suspenzija usled nediscipline.

Nica je u prva dva kola nove sezone osvojila bod uz jedan postignut gol, pa je jasno koliko im je napadač akav je Baloteli neophodan, uz sve njegove "bubice".


Sve vijesti