Da li trener Zvezde brani "akrobacije" u seksu? Ne

Autor:

Pep Gvardiola ne dozvoljava igračima picu, Dejvid Mojes pomfrit, Venger Mars čokoladice, Skolari vratolomije tokom seksa...

Da li trener Zvezde brani "akrobacije" u seksu? Ne Foto: MN Press

Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević, govorio je iskreno i otvoreno o brojnim temama u ekskluzivnom intervjuu za Mondo, a između ostalog autoru i našem kolumnisti, Neši Petroviću, otkrio je i zbog čega ne brani igračima "akrobacije" u seksu.

Pep Gvardiola ne dozvoljava igračima picu, Dejvid Mojes pomfrit, Venger Mars čokoladice, Skolari vratolomije tokom seksa, a Domenek je opsednut astrologijom i ne stavlja u tim igrače rođene u znaku lava, nabrao je autor i pitao sagovornika da li njemu nešto smeta vezano za živote savremenih fudbalera.

"Meni se sviđa Kapelova teorija da društvene mreže remete koncentraciju kod igrača. Sećam se incidenta na Kipru kada su navijači upali u svlačionicu i hteli da se obračunaju sa Zigijem Badibangom koji je dan posle poraza Omonije od Apoela okačio na Twitteru sliku sa jagodama i šampanjcem pored bazena i potpisom 'life is beautiful'", prisetio se Milojević, a onda nadovezao sa osmehom:

"Što se tiče seksa, bolje da im ne branim, jer je njima najslađe zabranjeno voće".

Pročitajte ceo intervju.

Sve vijesti