Spisak Rumunije za Crnu Goru i Srbiju

Autor:

Kozmin Kontra za utakmicu sa “hrabrim sokolima” na startu Lige nacija za sada pozvao 19 igrača, naš selektor Ljubiša Tumbaković će objaviti spisak narednog ponedjeljka

Spisak Rumunije za Crnu Goru i Srbiju Foto: MONDO/Mirko Šljivančanin

Fudbalska reprezentacija Crne Gore 7. septembra, protiv Rumunije u gostima, počinje sa takmičenjem u Ligi nacija - u našoj ligi C u grupi 4 su još Litvanija i Srbija - selektor Ljubiša Tumbaković će narednog ponedjeljka objaviti spisak igrača na koje računa protiv Rumunije u 1. kolu i Litvanije (10. Septembar, podgorica) u 2. kolu, a naš prvi protivnik je već spreman.

Selektor “balkanskih trikolora” Kozmin Kontra je izdiktirao 19 imena na koje računa za utakmice sa “hrabrim sokolima” u Ploeštiju na startu Lige nacija, te sa kim će napasti Srbiju 10. septembra u Beogradu u 2. kolu Lige nacija. Legendarni Rumun će naknadno dopuniti spisak sa igračima iz domaćih klubova.

Da podsjetimo - Crna Gora i Rumunija su igrale u prethodnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018, a naša selekcija je bila uspješnija: u Klužu je bilo 1:1, a u Podgorici 1:0.

SPISAK

GOLMANI: Ćiprijan Tatarušanu (Nant), Kostel Pantilimon (Notingem Forest), Florin Nița (Sparta Prag), Silviju Lung (Kajzerispor)

ODBRANA: Kristian Sapunaru (Kajzerispor), Vlad Kirikeš (Napoli), Kozmin Moci (Ludogorec), Alin Toșka (Betis)

VEZNI RED: Razvan Marin (Standard Lijež), Adrijan Stojan (Krotone), Paul Anton (bez kluba), Aleksandru Ćipćiju (Sparta Prag), Dorin Rotariju (AZ Alkmar), Nikolae Stančiju (Sparta Prag), Eric Bikfalvi (Ural), Konstantin Budesku (Al-Šabab), Aleksandru Maksim (Majnc)

NAPAD: Klaudiju Kešeru (Ludogorec), Aleksandru Baluța (Slavija Prag).

Sve vijesti