Bred i Džen u romantičnoj komediji?!

Autor:

Ovo definitivno nismo očekivali...

0
A- A A+

Svi već znamo priču o tome kako su Bred Pit i Dženifer Aniston bili pet godina u srećnom braku dok nije došla na scenu Anđelina Džoli, glumac odlučio da se razvede i ode da pravi i usvaja decu sa tamnokosom glumicom.

Sada kada je Bred Pit ponovo razveden, ali i Dženifer Aniston koja se u međuvremenu udala za glumca Džastina Terou, glasine tvrdi da su nekadašnji supružnici ponovo uplivali u prijateljske vode i da obnavljaju odnos - samo ne na romantičan način.

"Nakon što su počeli da se ponovo druže, iskočila je prilika da Bred i Džen glume prvi put zajedno u velikom filmu i oboje ozbiljno razmišljaju o tome", rekao je izvor za "Heat" magazin.

Prva ljubav zaborava nema? (ANKETA)

Na veliku žalost svih onih koji bi da vide malo "vrelije" scene, ukoliko i pristanu da glume u nepoznatom romantičnom filmu, Bred i Džen neće glumiti par ali će imati zajedničke scene.

Rado te se setim, ljubavi stara...

"Neće glumiti ljubavnike ili nešto poput toga, ali u pitanju je romantična komedija i njihovi likovi će se susretati. Producenti su zaista uzbuđeni i ovo će biti dobitna kombinacija", dodao je izvor.

Džen i Bred su bili u braku od 2000. do 2005. godine

Anđelina ljuta na Breda zbog Dženifer?!

Sve vijesti