"Uradila sam sve da pobegnem od rijalitija!"

Autor:

Starleta koja se proslavila u rijalitiju, ne želi više da bude učesnica.

0
A- A A+

Starleta i rijaliti zvezda Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uprkos pisanjima domaćih tabloida da će ponovo ući u rijaliti, otkriva da joj to više ne pada na pamet.

"Nije istina da ću učestvovati u rijalitiju. Dobila sam dobru ponudu, ali kako sam starija sve više mi je banalno i smešno da učestvujem u takvoj vrsti programa i trpim ono što ne moram. Izgradila sam sebi mogućnost da ne moram da prihvatam ništa i na kraju sam prelomila da neću biti deo nijednog. Takva sam osoba da mi povremeno dođe da se zezam i proverim koliko sam psihički jača od poslednjeg puta kada sam bila deo takve priče, ali ipak me spreči činjenica da sam dosta toga uradila kako bih pobegla od svega što rijalitiji nose", rekla je ona za "Alo" i dodala:

"Živim bolje od onih koji su završili fakultet"

"Ozbiljno shvatam svoje ciljeve i ne želim da godinama tapkam u jednom mestu. Rijaliti program nekome je potreban, što podržavam, ali meni zaista nije. Pokušavam da zadržim misli na svojim planovima i da ih ostvarim u što kraćem roku, a tome u prilog nikako ne bi išlo da ponovo budem zatvorena negde i da trošim svoju energiju", zaključila je starleta.

Iako Tijana neće biti učesnica, u septembru nas očekuju nove sezone čak dva rijalitija, tako da - što ste odmorili od "rijaliti zvezda", odmorili ste...

Sve vijesti