ZATVORITE HOLIVUD:Robot igra glavnu ulogu u filmu!

Autor:

Zašto platiti glumca i posle dodavati CGI, kada može i ovako, smatra režiser filma nominovanog za Oskara.

Režiser Toni Kej najavio je da će glavnu ulogu u njegovom narednom filmu tumačiti "glumac iz redova vještačke inteligencije".

Režiser, poznat po kultnom filmu "Američka istorija X", najavio je da će robota, odnosno AI, sistematski obučiti različitim glumačkim metodama i tehnikama. Ideja je da se odustane od živih glumaca, ali i korišćenja CGI tehnologije, tako što će za ulogu biti "angažovan" robot.

Kročili smo u dolinu sablasnosti (FOTO)

Kej i producent Sem Koze nadaju se da će ovim revolucionarnim potezom uticati i na Američko udruženje glumaca (SAG) i natjerati ga da prizna vještačku inteligenciju kao jednog od svojih članova.

Šta ste zaradile, zaradile ste!

Film se zove "Drugorođeni" i baviće se nastojanjima mladog para da dobije drugo dijete, što će "natjerati članove njihovih proširenih porodica da sarađuju kako bi im pomogli". Nije baš najjasnije koju ulogu će tumačiti robot. Ovo je, inače, nastavak filma "Prvorođeni" u kojem su glavne uloge tumačili Val Kilmer, Vilijam Boldvin, Deniz Ričards i drugi. Očekuje se da će neki od glumaca reprizirati svoje uloge.

Tagovi:
Sve vijesti