Viber sredio pozive i troši manje memorije

Nova Viber aplikacija donosi dva poboljšanja, koja smo oduvijek željeli.

0
A- A A+

Putem poruke u samoj aplikaciji Viber tim nas je sve obavijestio da je nova verzija aplikacije, osim što je i dalje najbezbednija IM aplikacija, dobila dva značajna unapređenja. Prvo je povećanje kvaliteta poziva, a drugo trošenje manje memorije uređaja.

Viber je bolji nego ikad, tvrdi kompanija, a pritom misli na kristalno jasne pozive, koji se obavljaju korišćenjem nove tehnologije. To znači manje eha, manje pucketanja i drugih sporednih efekata, koji su dosad znali da pokvare kvalitet poziva.

S druge strane Viber je omogućio da odredite koliko dugo će medijske datoteke ostati sačuvane na vašem uređaju. Nakon što odredite broj dana, nakon tog period one će biti izbrisane, ostavljajući više mjesta za nove slike, melodije i video. Takođe, Viber je ograničio količinu memorije, koju Viber razgovori zauzimaju. Sve ovo možete da podesite u Podešavanje-Multimedija i Podešavanja-Pozivi i Poruke.

Već sad ažurirajte Viber na najnoviju verziju, ako se to ne čini automatski. Ove izmjene važe za iOS i Android aplikaciju.


Tagovi:
Sve vijesti