Dolazi Bešiktaš, karte su već u prodaji!

Autor:

I važe sezonske! Crno-beli već danas počinju prodaju ulaznica za plej-of Lige Evrope protiv Bešiktaša.

Dolazi Bešiktaš, karte su već u prodaji! Foto: MONDO/Goran Sivački

Partizan je uspešno prošao i treći stepenik ka Ligi Evrope, pobedivši Nordsjeland i u drugom meču (3:2). Do grupne faze masovnijeg UEFA takmičenja predstoji mu još jedan korak, najteži – Bešiktaš.

Rano su navijači "parnog valjka" počeli da se raduju u četvrtak uveče, kada je stadionom prostrujala vest da je LASK u Lincu poveo 2:0 i da ima rezultat koji ga dovodi u Beograd na plej-of megdan sa crno-belima. Turci su uspeli da prođu golom Negreda u poslednjem minutu i tako pokvare skoro savršeno veče na stadionu u Humskoj.

Dakle, o učesniku Lige Evrope u direktnom duelu odlučuvaće beogradski i istanbulski crno-beli.

/NEMA PREDAJE/

Prvi duel zakazan je u Humskoj narednog četvrtka od 20.30, dok se revanš igra sedam dana kasnije u velelepnoj Vodafon areni.

Prodaja ulaznica počeće već danas od 12 časova posredstvom Tiketlajna. Cene ulaznic su

JUG/SEVER – 700 dinara
∙ ISTOK/ZAPAD bočni delovi tribina – 1.000 dinara
∙ ISTOK/ZAPAD centralni delovi tribina – 1.500 dinara
∙ Mesto u ložama stadiona - 5.000 dinara



Svi koji žele ulaznice mogu platiti on-line ili uplatu izvršiti na račun, a ulaznice se mogu podići do dana utakmice u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu, dok se na dan utakmice podižu ISKLJUČIVO na blagajni broj 1 stadiona Partizan (blagajne kod teniskih terena).

Na blagajnama stadiona Partizana prodaja će početi u ponedeljak u radnom vremenu od 10 do 18 časova. Prodaja na dan utakmice odvijaće se samo na blagajnama stadiona Partizana od 10 časova pa do početka utakmice.

Sezonske ulaznice VAŽE za ovaj meč, a one se mogu kupiti svakog radnog dana na prodajnom mestu na stadionu Partizana od 10 do 18 časova i u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu radnim danima od 9 do 18 časova, subotom od 10 do 16 časova. Prodaja sezonskih ulaznica će trajati do četvrtka do 17 časova, kada će biti i obustavljena.

Sve vijesti