Novak na terenu jednom, možda i dva puta!

Autor:

Đoković i Dimitrov će završiti meč osmine finala predveče, a potom će pobjednik imati samo duel između Federera i Majera da se odmori i pripremi za četvrtfinale sa Raonićem.

Za sada, kiša je pomjerila program na Mastersu u Sinsinatiju za jedan dan.

(10) Novak Đoković i (5) Grigor Dimitrov trebalo je da počnu svoj meč osmine finala u četvrtak uveče, prve poene odigrali su posle ponoći, pa morali nazad u svlačionice, da bi organizator definitivno odložio sve duele u obe konkurencije kada je pljusak počeo ponovo u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu.

Parovi četvrtfinala:

Raonić - Đoković/Dimitrov

Karenjo Busta - Čilić/Hačanov

Anderson/Gofan - Kirjos/Del Potro

Vavrinka/Fučovič - Federer/Majer

Naš as u tom trenutku imao je prednost u trećem setu 2:6, 6:3, 2:1 i nastaviće servisima osmi okršaj sa bugarskim teniserom. koji brani titulu u Sinsinatiju, kada svoj meč na "Centralnom stadionu" odigraju (1) Simona Halep i (16) Ešli Barti.

Rumunka i Australijanka će početi u 17.00 po našem vremenu, potom će Đoković i Dimitrov dovršiti svoj meč osmine finala, a onda pobjednik imati samo duel između (2) Rodžera Federera i Leonarda Majera da se odmori, oporavi i zagrije za četvrtfinale u kom već čeka Miloš Raonić.Naravno, i ovaj naknadni raspored mogla bi da poremeti nova kiša. Masters u Sinsinatiju, jedini koji nedostaje Đokoviću, igra se za nagradni fond od 6,3 miliona dolara.

Rezultati osmine finala:

Raonić - Šapovalov 7:6, 6:4
Đoković - Dimitrov 2:6, 6:3, 2:1 prekid

Karenjo Busta - Hase 6:4, 6:2
Čilić - Hačanov 7:6, 3:6, 1:1 prekid

Anderson - Gofan odloženo
Kirjos - Del Potro odloženo

Vavrinka - Fučovič 2:1 prekid
Federer - Majer odloženo
Tagovi:
Sve vijesti