Dnevni horoskop za 18. 8. 2018.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 18. 8. 2018.

Dnevni horoskop za 18. 8. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas bi trebalo da se više posvetite zdravom načinu života. Nemojte da se prejedate. Pod pritiskom ste zbog obaveza koje imate. 

Bik

Danas je dobar dan za odmor i uživanje. Iskoristite ovaj dan što bolje. Provedite više vremena sa porodicom, to će Vas oraspoložiti. Mogući su iznenadni troškovi.

Blizanci

Završavajte obaveze na vrijeme. Danas će Vam sve ići sporije nego inače. Uradite šta možete, nemojte da se preforsirate. 

Rak

Provedite više vremena sa prijateljima. Danas je odličan dan za posao. Neke ideje koje imate odavno možete početi da sprovodite u djelo.

Lav

Usporeni ste. Bilo bi dobro da isplanirate ovaj dan jer nemate fokus. Bavite se sportom.

Djevica

Sjajno se osjećate. Danas je odličan dan da razmislite o usavršavanju. Nemojte sebe da usporavate, kad već možete da napredujete. 

Vaga

Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne. Budite racionalniji u kupovini. Veoma ste skloni flertu.

Škorpija

Odlično se osjećate. Sve Vam ide od ruke danas. Posvetite se više sebi, svom zdravlju i izgledu.

Strijelac

Odličan je dan za nove početke, nove projekte. Brinite više o sebi. Ne rasipajte energiju na previše strana. Usredsredite se na prioritete.

Jarac

Danas je dan za zabavu. Potrudite se da se usmjerite na bavljenje sportom ili makar šetajte više. Vidite se sa dragim osobama sa kojima se niste vidjeli odavno.

Vodolija

Moguća je posjeta gostiju. Ne osjećate se baš najbolje. Imate previše briga, pa ste pod stresom.

Ribe

Komunikativni ste. Potrudite se da manje pričate drugima o sebi, a da više slušate druge. Pazite gdje ostavljate dokumenta.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti