Dnevni horoskop za 11. 8. 2018.

Autor:

 

Dnevni horoskop za 11. 8. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Mjesec u polju sporta i zabave podstiče energiju i elan danas. Imate želju da uvedete neke promjene u svoj način života. Strastveni ste.

Bik

Možete se videti sa prijateljima. Ne raspravljajte se sa ljudima, iako Vas neko može isprovocirati. Imate previše ideja, ali zato pokušajte da napravite plan rada za danas.

Blizanci

Raspoloženi ste malo bolje. Ukoliko imate probleme na poslu, nemojte biti otvoreni prema drugima, ne pričajte im šta sve mislite o njima ili kakve ideje imate za promene. Moguća je pomoć neke ženske osobe.

Rak

Imate dosta kontakata, razna dešavanja su aktuelna, ali ste i željni rada. Imate utisak da će ovo biti uspešan dan i u pravu ste. Samo je potrebno da budete malo ambiciozniji.   

Lav

Nemojte biti previše ljubomorni. Danas nije idelan dan za šoping, odložite ga za drugi dan. Provedite više vremena sa porodicom.

Djevica

Pripazite šta kome pričate, jer možete nekoga da iritirate. Budite diskretni i gledajte kako da vrijeme prođe bez previše stresa. Nađite vreme za odmor i relaksaciju posle posla.

Vaga

Imaćete dosta posla i nervozni ćete biti i zbog toga. Danas bi trebalo da popričate sa prijateljima o svojim problemima, jer mogu biti od pomoći. Organizujte bolje svoje vrijeme i obaveze. 

Škorpija

Novčani izdaci su mogući. Ne stavljajte posao na prvo mesto, nego izdvojite neko vrijeme i za privatni život. Prijatelji i porodica će biti zahvalni. Tako ćete "napuniti baterije".

Strijelac

Jako ste dobro raspoloženi. Znate tačno koji su ciljevi za danas. Drugi ljudi Vam izlaze u susret.  Očekujete neke promjene koje se tiču finansija. 

Jarac

Imate višak energije. Komunikativni ste i želite da upoznate nove ljude, da sklopite nova prijateljstva. Dosta poslovnih prilika treba iskoristiti, zato dobro razmislite ćete prvo uraditi, a da na kraju budete uspješni.

Vodolija

Partner vam može pomoći u poslu, jako Vam je dobra podrška. Vidite se sa prijateljima sa kojima se niste vidjeli odavno. Njegujte odnose, prijaće Vam razgovori sa dragim ljudima.

Ribe

Ne obraćajte pažnju šta Vam drugi savetuju da radite, uradite danas po svom. Nervozni ste i preosjetljivi. Najbolje bi bilo da svoje potrebe stavite na prvo mjesto. 

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti