Nikšićanin obijao markete, krao cigarete

Autor:

Službenici policije priveli su J.D. (20) iz Nikšića, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo četiri teške krađe.

0
A- A A+
Nikšić Niksic niksic nikšić Foto: MONDO/Mirko ŠljivančaninIz Uprave policije je saopšteno da se sumnja da je J.D. počinio ta krivična djela u Nikšiću u periodu od 29. maja do 6. avgusta, i to tri u objektima marketa „Idea 5“ u Karađorđevoj ulici i jednu u objektu marketa „Idea 3“ u ulici Nika Miljanića.

On je, kako se sumnja, podesnim sredstvom obijao ulazna vrata objekata odakle je ukrao cigarete u vrijednosti oko devet hiljada eura.

„Službenici Centra bezbijednosti (CB) Nikšić su nakon svakog prijavljenog događaja izvršili uviđaj, a izuzeti tragovi upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je operativni rad nikšićke policije doveo do identifikovanja J.D. kao osobe osumnjičene za izvršenje tih krivičnih djela.

Iz policije su kazali da su službenici CB Nikšić kod osumnjičenog pronašli i vlasniku vratili dio ukradenih cigareta.

On je, kako je saopšteno, priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

„Tužilac je za njega nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću“, dodaje se u saopštenju.

Tagovi:
Sve vijesti