Čelsi opet daje napadača: Dortmund, pa Valensija

Autor:

"Plavci" su se ponovo rastali sa Belgijancem.

0
A- A A+

Miši Batšuaji stigao je pre dva leta u Čelsi iz Olimpik Marseja za 40 miliona evra, posle velike borbe "plavaca" sa konkurentima - Kristal Palasom, Juventusom, Vest Hemom...

Belgijski napadač potom je odigrao 53 utakmice za Čelsi i sa 19 golova nije pokazao londonskom klubu da bi mogli da mu veruju u borbi za najviše ciljeve.

Zato je prošle sezone bio pozajmljen Borusiji Dortmund (14 utakmica, 9 golova) i zato je ovog leta opet otišao na pozajmicu - U Valensiju.

Strelac gola koji je 2017. doneo titulu "plavcima" protiv Vest Bromvič Albiona nastaviće karijeru na Mestalji, na jednogodišnjoj pozajmici.

Novi menadžer "plavaca" Mauricio Sari je uoči početka sezone javno rekao da mu je ekipa prevelika, da je previše igrača u svlačionici i zato su na Stamford Bridžu rešili da Batšuaiju pruže šansu da ode negde gde će igrati.

Belgijanac će sledećeg leta postati slobodan igrač, pa nije isključena opcija i da za 12 meseci ostane na Mestalji, pod uslovom da se u međuvremenu dokaže među "slepim miševima".

Sve vijesti