I dalje će biti kapiten crno-bijelih!

Autor:

Novica Veličković danas je i formalno otklonio sve dileme oko svog budućeg igračkog statusa.

0
A- A A+

Ovog popodneva, kapiten Partizana, Novica Veličković je stavio potpis na novi, jednogodišnji ugovor, čime je i formalno potvrdio svoj ostanak u klubu.

Igrač koji se po broju odigranih utakmica u crno-bijelom dresu nalazi na trećem mjestu večne liste, u ponedeljak će se pojaviti na prvom ovosezonskom treningu Partizana.

"Već sam mnogo puta istakao šta za mene znači igranje u dresu Partizana. Kolika je to čast i kolika je privilegija biti kapiten najvećeg kluba u regionu. Odnos između Partizana i mene je odavno čvršći od bilo kog ugovora, tako da je ovo danas bila samo formalnost. Važnije od toga je da u ponedjeljak krećemo da radimo, da su nam ambicije na nivou renomea kluba i da znamo koliko težak put nas čeka do ostvarenja tih ambicija", poručio je kapiten crno-belih.

- PRELAZNI ROK U PARTIZANU -

DOŠLI: Rade Zagorac (Betis), Markus Pejdž (Šarlot Hornets/Grinsboro Svorm), Aleksej Nikolić (Bamberg), Džok Lendejl (Sent Meris). Amar Gegić (Bajern). Ugovore propdužili: Novica Veličković, Vanja Marinković...  

OTIŠLI: Najdžel Vilijams-Gos (Olimpijakos), Mihajlo Andrić (Getingen), Kvame Von, Amida Brajma, Marko Čakarević, Đoko Šalić, Obrad Tomić.

Tagovi:
Sve vijesti