Totenhem uradio što niko nije 15 godina

Autor:

Prelazni rok je odmicao, navijači su čekali i čekali, ali nisu dočekali pojačanje.

0
A- A A+

Kraj prelaznog roka protekao je bez previše bučnih "bombi".

Mateo Kovačićdošao je u Čelsi, zajedno sa Kepom Arizabalagom, novim najskupljim golmanom na svetu, dok je u međuvremenu Tibo Kurtoa otišao u Real i već na promociji poljubio grb uz izvinjenje.

Poslednje dane prelaznog roka obeležio je i Fulam Slaviše Jokanovića, koji je potrošio više od Mančester sitija i Mančester junajteda, dok je Žoze Murinjo i u četvrtak ujutro znao da mu neće biti ostvarene želje.

Prelazni rok tako je protekao uz manje-više očekivane vesti, među kojima se istakla i jedna kakva skoro nismo čuli.

Totenhem je postao prvi klub u Premijer ligi koji nije doveo NIJEDNOG igrača od kada je uspostavljen ovakav sistem prelaznih rokova. A to se dogodilo 2003. godine!

Menadžer "pevaca" Maurisio Poketino odlučio je da ne pojačava ekipu novim fudbalerima, ali je klub sigurno bio izuzetno pažljiv i zbog izgradnje novog stadiona, koji će koštati od 350 do 400 miliona evra!

Navijačima nije po volji takva odluka, ali će sa njom morati da se pomire.

"Znamo da je ljudima teško da shtave zašto Totenhem nije prodavao ili kupovao igrače, ali nekada u fudbalu morate da se ponašate drugačije. Mi smo zadovoljni našim timom i ako ne možemo da ga popravimo aktivnošću na tržištu - bolje je da zadržimo iste igrače na okupu", poručio je Poketino i tako bar na tren umirio fanove kluba.

Sve vijesti