Besana noć sa Acom Pejovićem u Baru! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Beogradski folker oborio „rekord na otvorenom“ po trajanju koncerta iza ponoći u gradu pod Rumijom!

Besana noć sa Acom Pejovićem u Baru! (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO/Anto Baković

Koncert Aca Pejovića na barskoj rivi, u sklopu manifestacije Ljeto sa zvijezdama, potrajao je do dva sata iza ponoći! Beogradski pjevač je potvrdio imidž maestra za posleponoćni štimung i u Baru. Naravno i jednog od najboljih folk pjevača u regionu. 

Pred više od pet hiljada gledalaca na barskom šetalištu Pejović, koji je pod Rumijom dočekan sa oznakom “naše gore list”, pjevao je duže od tri sata, prvo svoje a onda evergrine najvećih folk i pop zvijezda regiona.

Izvor: MONDO


Koncert je otvorio svojim poslednjim mega hitom “Fatalna doza” nakon čega su uslijedile numere “Idi”, “Litar krvi”, “Opušteno”, “Amajlija”…

Izvor: MONDO


Nakon ponoći Pejović je oduševio izvođenjem hitova svojih slavnih kolega.

“U sjećanje na velikog pjevača i šmekerakoji nije više sa nama”, najavio je Pejović evergrin Sinana Sakića “Da se opet rodim”.

Nakon toga na red stu stigli hitovi Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića, Džeja Ramadanovskog, OK benda ali i Željka Joksimovića, Zdravka Čolića.

Izvor: YouTube/Mladen Stojović


Pejović je briljirao u svakom žanru a kao nagradu, uz ovacije, od publike je sve do dva sata iza ponoći dobijao horske pozive da nastavi koncert.

Kulminacija pozitivne atmosfere uslijedila je tokom izvođenja hita Roberta Pešuta Manjifika "Pukni zoro"...

Izvor: YouTube - Mladen Stojović


...I Džejove "Sunce ljubavi" sa hevi metal "opremom":

Izvor: YouTube-Mladen Stojović

Pjevao sam u Baru po diskotekama ali sada sam prvi put imao ovdje koncert na otvorenom. Dali smo sve od sebe da atmosfera bude dobra, i nadam se da je publika bila zadovoljna", prokomentarisao je Pejović nakon nezaboravne svirke.

FOTOGALERIJA:Prije Pejovića atmosferu na barskom šetalištu zagrijao je žestoko jedan od najboljih domaćin folk sastava - Padrino bend.

FOTOGALERIJA:

Stojeće ovacije za Rok operu u Baru! (FOTO,VIDEO)

A kapela spektakl na barskom šetalištu! (VIDEO)

Sve vijesti