Ovo je prvi 5G telefon (FOTO, VIDEO)

Amerikanci će prvi na svijetu imati priliku da koriste 5G telefon, čim mreža bude spremna za njega!

0
A- A A+

Na događaju u Čikagu, kompanija Motorola je predstavila svoj najnoviji “flagship“ uređaj, Moto Z3, koji dolazi sa Moto Mods dodatkom za 5G. Dimenzije su mu identične dimenzijama Moto Z3 Play modela, kao i pozicija skenera otiska prsta, ali ovaj telefon je prvi zvanično dostupan 5G uređaj, kad se na njega prikači odgovarajući Moto Mod.

Kako su specifikacije identične specifikacijama Moto Z3 Play uređaja, osim što je čipset baziran na Snapdragon 835 platformi sa 4 GB RAM i 64 GB memorije, nećemo ih ovdje ponavljati, nego ćemo vas uputiti na Moto Z3 Play link, da se o tome informišete.

Moto 5G, Motorola Moto Z3, Moto Z3, Moto Mods Foto: Promo / Motorola

Moto Mod 5G će se prodavati odvojeno i sa njim će zajedno biti isporučivana i baterija kapaciteta 2.000 mAh, što je značajan dodatak na integrisanu bateriju od 3.000 mAh. Mod funkcioniše tako da se prvo koristi energija dodatne baterije, koja se i brzo puni, pa tek onda internet baterije. Moto Mod 5G će biti dostupan početkom 2019. godine, biće prilično kabast i velik, a cijena Moto Z3 telefona je 780 dolara i u prodaji će biti već od 18. avgusta.

Izvor: Motorola US

Sve vijesti