Roditelji djeci plaćaju časove igranja igara

Autor:

Jedan čas učenja djeteta da igra popularnu igru staje najmanje 20 dolara.

0
A- A A+
Fortnite, Apple, Metal API, Igre, Igra, Mac, El Capitan Foto: Promo / Fortnite.

Fortnite groznica trese svijet, a poslednja vest izazvala je bes Android zajednice - navodno, Android verzija neće biti dostupna na svim modelima, a i biće gotovo do kraja septembra ekskluziva Samsung Galaxy Note 9 telefona.

Ako je to izazvalo lavinu besa i komentara, pitamo se kako li će ljudi reagovati na činjenicu da roditelji djecu vode na časove Fortnite-a, i to po cijeni od čak 20 dolara pa naviše!

Ako nemate pojma šta je Fortnite, onda da vas ukratko uputimo. Fortnite je multiplatformska pucačina u kojoj učestvuje do 100 igrača odjednom, boreći se kroz igru samostalno ili u malim timovima. Cilj je zbrisati sve ostale sa mape i biti poslednji preživjeli. Igra je besplatna za igranje, ali kao i većina današnjih gejming hitova, posebno mobilnih, nudi kupovinu napretka kroz igru, pojačavanje naoružanja, izgleda, izdržljivosti i ko zna šta sve još!

U želji da im djeca budu što bolji igrači roditelji širom sveta, posebno u Zapadnoj Evropi i SAD ne žale novca da svojim mališanima plate specijalizovane “tutore“, koji će im pomoći da bolje taktički i na druge načne igraju Fortnite. Nažalost, ne znamo kako izgleda jedan prosječan Fortnite čas, ali traje između pola i punog sata, a na časove dolaze i roditelji, kako bi se “bolje povezali sa svojom djecom“, objašnjava The Next Web.

Već za nedjelju dana, posle tri časa učenja, odneo sam prvu solo pobjedu u igri. To mi je dalo samopouzdanje među drugim tatama, a i sin je ponosan na mene“, rekao je jedan od roditelja, koji je krenuo na Fortnite časove.

Kuda ide ovaj svijet, pitamo se mi… A vi?

Čekamo vaše komentare ispod vijesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži

Sve vijesti