Zapalila Instagram! (FOTO)

Autor:

Možemo da mislimo šta hoćemo, ali ova djevojka “razbija“, bukvalno!

Zapalila Instagram! (FOTO) Foto: Pap Nation / Splash News

Kim Kardašijan je prošlost, što se profitabilnosti među Kardašijanovima tiče, jer je Kajli Džener preuzela sestrinu poziciju kao najisplativija Kardašijanka. Magazin The Forbes potvrdio je da je Kajli u nevjerovatnom poslovnom zaletu, a da je njena “bjuti“ linija jedan od najbrže rastućih biznisa u cijelom svijetu.

Od 31. jula je svima, koji koriste Instagram aplikaciju, dostupan i Kajli Džener Instagram filter, koji korisnici mogu da isprobaju u svim nijansama ruža, koji je dostupan u okviru “make up“ linije ove rijaliti biznismenke. Na raspolaganju su vam Candy K, Dolce, Posie K, Say No More, Shady, Boy Bye i Glitz nijanse, koje su dostupne u okviru “live Insta“ kamere i kao posebni Instagram filteri.

Prema izveštajima stranih sajtova ovaj filter postao je instant atrakcija, koju su već isprobale već desetine miliona korisnika, a zbog toga će biti objavljen i novi filter, sa trepavicama i drugim djelovima šminke u više nijansi, dezena i vrsta.

I za kraj, Kajli Džener je proglašena jednom od najbogatijih žena na svijetu, po julskoj listi magazina The Forbes. Ona ima 20 godina…

Sve vijesti