Ispravljena najveća Windows 10 boljka

Iznenadno ažuriranje će biti, najzad, spriječeno!

0
A- A A+

Microsoft uveliko radi na opciji koja će spriječiti iznenadno ažuriranje Windows 10 računara, bez obzira na njegova podešavanja, koja su nas toliko puta iznervirala!

Kompanija je za TheNextWeb potvrdila da ima rješenje za problem, koji je mnoge nas koštao previše izgubljenih živaca zbog nesačuvanih dokumenata i radova, a ono je dostupno u najnovijem test Windows 10izdanju, o kojem možete da čitate na linku. Rješenje problema uključuje rad sa vještačkom inteligencijom i mašinskim učenjem, koje se sve više upošljava u Windows 10 okruženju. Prema riječima iz Redmonda, računar će novim mogućnostima uspješno predviđati kad je korisnik za kompjuterom i neće ga uznemiravati resetovanjem sistema, a biće i u mogućnosti da predvidi kad korisnik napusti računar i pokušaće da iskoristi to vrijeme za instalaciju ažuriranja, kako bi sve bilo spremno kad se korisnik vrati.

"Kraj za Windows 7, pređite na Windows 10"

Korisnici, koji su dio Windows Insider programa već mogu da isprobaju ovu novost, a ostali će je dobiti s nekim od budućih ažuriranja.

Iako je ovo veliki napredak za ažuriranje Windows 10 sistema, ostaje još uvijek glavno pitanje bez odgovora - zašto Microsoft jednostavno ne pusti sve na miru i dozvoli im da instaliraju ažuriranja kad to žele…

Čekamo vaše komentare ispod vijesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vijesti