FIFA 19 otkrila novog Ronalda (FOTO)

Autor:

Pogledajte prvu sliku Ronalda u novom dresu. Da li će FIFA 19 mijenjati naslovnu stranicu?

0
A- A A+

FIFA 19 igra se odjednom našla u nebranom grožđu kad je Ronaldo iz Real Madrida za “šaku evra“ prešao u Juventus - naslovna strana igre, Ronaldov dres, ocene, klupska priča - sve je palo u vodu! Da je FIFA tj. EA Sports svim tim bio zatečen vidi se i po tome da još uvijek nije spreman odgovor na pitanje šta će biti s naslovnom stranom igre, na kojoj je Ronaldo u Realovom dresu, kao i zbog činjenice da video s novim timom još uvijek nije spreman. 

FIFA nikad ne može da kupi ono najbolje što PES ima

Ipak, nisu imali kud, pa je samo na Twitter nalogu izdavača izbačen kratak CGI video, u kojem vidimo Ronalda u Juventusovom dresu, pored novih saigrača. Uz to, objavljena je i samo jedna slika, koju možete vidjeti kao ilustraciju vijesti.

FIFA 19 opis igre, FIFA 19 review, FIFA 19 recenzija, FIFA 19 utisci o igri Foto: Promo / EA

Ronaldov stil igre se svakako neće mijenjati, ali očekujemo uskoro da saznamo kako će prelazni rok uticati na njegove ocene i druge osetljive stvari u FIFA 19 igri.

FIFA 19 stiže 28. septembra za PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Twitch i druge platforme, zajedno sa Ligom šampiona, koja je preuzeta od PES 2019 konkurenta. U međuvremenu, u PES 2019 je stiglo sedam (manje bitnih) liga, ali i novi evropski klub, sa svojim specifičnostima i stadionom.

Čekamo vaše komentare ispod vijesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vijesti