Ovo znači da vas više ne voli

Autor:

Ako prepoznajete ovo ponašanje… Možda je vreme da krenete dalje.

Ovo znači da vas više ne voli Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Raskidi i razvodi su užasni. Bole. I ne može se protiv toga. Ponekad, ljubav nestane nekako neprimetno, prosto oboje prestanu da vole ono drugo i onda je sve malčice lakše. Ne lako, ali… lakše.

Ali ako vi volite istom snagom i posvećenošću, a primećujete da vaš odnos sa partnerom nije kao što je bio… Možda niste imali sreće. Možda on vas više ne voli, i ako je to slučaj, počnite da se mirite sa neizbežnim na vreme.

Evo suptilnih znakova koji kažu da nema više ljubavi "s druge strane".

Ne pokazuje nikakvo inreresovanje za vas

Jedan od najočiglednijih znakova da ljubav nestaje je kad ste svesni da osobu koju volite ne zanima šta vam se dešava, od onih banalnosti - ne pita vas kako ste proveli dan, do toga da vas požuruje i nestrpljiv je da što pre završi razgovor koji ste vi započeli, govoreći o nečemu što vas muči ili što vas je jako obradovalo, svejedno.

Krivi vas za sve čime nije zadovoljan u životu

Ovo je siguran znak da oseća da ga sputavate i da želi da ode. Što pre, to bolje.

Uvek ima neki izgovor da izbegne da provodi vreme sa vama

Iznenada ostaje na poslu duže nego ikada pre, svaki put kad mu se ukaže prilika, izlazi bez vas, vraća se jako kasno, nadajući se da već spavate…

Nekako ste nestali iz planova za budućnost

Odjednom, shvatate da u pričama o budućnosti više ne postojite vas dvoje. Već samo on ili ona.

Više čak ne oseća potrebu ni da vas obaveštava o bilo čemu

Izađe uveče, ne kaže gde će ni s kim će, ni zašto vi niste pozvani. Ne javlja se na telefon ceo dan, i na kraju kad se konačno vidite uopšte nema potrebu čak ni da kaže nešto (tako glupo) kao "izvini, bio sam u guvži".

Povređuje vas, a vi nekako sebe krivite i za to

Ponekad, znaci da je sve gotovo su bolno očigledni. Ako vas partner ponižava, vređa, laže… Gotovo je. Niko to ne radi osobi koju voli. I što pre izađete iz tog modela "nije tako mislio, pa i jesam se možda ugojila", to bolje za vas.

Svako od nas zaslužuje nekoga ko će ga voleti najviše na svetu. Krenite dalje. I ne smirujte se dok ne nađete to za čime čeznete.

12 znakova da vas vara

Evo čemu vas nauči slomljeno srce

Saveti psihologa: Kako da prebolite raskid

Ovakav raskid razori nas potpuno

Najbolji načini da prebolite raskid

Tagovi:
Sve vijesti