Titograd: Šok, B36: Zaslužili smo ples (VIDEO)

Autor:

Trener “romantičara” Aleksandar Miljenović razočaran nakon ispadanja u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, šef ekipe B36 zaplesao sa igračima na praznom stadionu pod Goricom

0
A- A A+
Damir Ljuljanovic 2 Mladost Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

  OFK Titograd je ispisao najveću blamažu u istoriji crnogorskog klupskog fudbala!

“Romantičari” su pod Goricom poniženi i poraženi rezultatom 2:1 od ekipe po imenu B36 iz Toršavna nakon 0:0 sa Farskih Ostrva. Poraženi su od amatera!

Međutim, možda su igrači ekipe B36 profesionalci za naše “profesionalce” kako im stoji u ugovoru.

Naravno, razočarani smo. Ovo je veliki šok. Nemam šta da zamjerim igračima, teško im je sve palo. Nijesu se opustili, niti su mislili lako ćemo, ali izgleda da je u ovom trenutno ovo naš limit. Znali smo da jedino nakon prekida možemo da primimo golove, ali..”, rekao je šef stručnog štaba Titograda, Aleksandar Miljenović.

Da stvar bude još gora, Titograd je vodio od samog starta utakmice. Ali su onda dva centaršuta odvela tim sa Farskih Ostrva u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gdje ih čeka slavni turski Bešiktaš. Nakon što se stadion pod Goricom ispraznio, trener ekipe B36 Jakub Borg je za svojim izabranicima zaplesao na centru igrališta. I to je super zanimljiva scena.

Fantastičan osjećaj. Odradili smo sjajan posao. Odlučila je velika želja mojih igrača, a sada nas čeka Bešiktaš. Nevjerovatno. Zaslužili smo ovaj naš ples”, rekao je Borg.

Izvor: Youtube/19PHA

Sve vijesti