Tuga, čemer, jad...

Autor:

OFK Titograd izgubio pod Goricom od ekipe B36 Toršavn sa Farskih ostrva u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope rezultatom 2:1

0
A- A A+
Damir Ljuljanović 2, Mladost Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

  Sve što su igrači poput Anta Tonka Miročevića, Petra Caca Ljumovića, Dejana Savićevića, Predraga Mijatovića... stvarali noseći dres OFK Titograd kroz razne uzrasne kategorije, to je uništeno za samo jednu noć.

OFK Titograd je (bivša Mladost) je izgubio pod Goricom sa 2:1 od ekipe B36 Toršavn sa Farskih Ostrva! Tako su “romantičari“ ispali odmah u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto je u prvom meču na Farskim Ostrvima bilo 0:0.

I tako će Farani na megdan slavnom turskom Bešiktašu, a Titograd će nastaviti da se sprema za domaće prvenstvo.
Međutim, poraz od tima sa Farskih ostrva se može okarakterisati kao - sramota. Titograd je dotakao dno!

Ekipa Aleksandra Miljenovića je povela preko Zorana Petrovića u 4. minutu nakon driblinga i lijepo plasirane lopte. Međutim, to nije poremetilo Farane, koji su odmah uspostavili ravnotežu. Generalno, utakmica je bilo loša, ali je predstavnik koji je bio nepovlašćen na žrijebu bolje iskoristio neku letargiju “romantičara“.

Letargiju koja je izgleda uništila aktuelnog osvajača Kupa Crne Gore...

B36 je izjednačio u 51. minutu preko Hejnesena nakon jednog centaršuta, dok je u 83. minutu opet centaršut bio koban za Titograd - ispod (auto)gola se potpisao Miloš Radulović!

Tagovi:
Sve vijesti