Skype KONAČNO uvodi snimanje poziva!

Potpuno novi dizajn i opcija koju korisnici čekaju već 15 godina!

Skype ove nedjelje predstavlja novu verziju svoje aplikacije za razgovore. Desktop verzija dobiće novi dizajn, sličan verziji za mobilne uređaje. Dizajn je testiran tokom proteklih mjeseci, a svi korisnici biće primorani da instaliraju novu verziju (8.0) do prvog septembra.

Na novoj verziji za desktop prepoznaćete mnoge opcije, ako već koristite Windows 10 ili mobile verziju. Grupni četovi sada su prilagođeni jednostavnijem slanju fotografija, kao i podjeli ekrana. Reakcije, notifikacije, "@mention" opcije, galerija prethodno poslatih fajlova, dokumenata ili fotki, sve vam to nudi novi Skype.

Od sada ćete moći da napravite i potpuno privatne razgovore uz pomoć end-to-end enkripcije, dobićete "potvrdu" o pročitanim porukama, ali i opciju koju su korisnici priželjkivali od prvog pojavljivanja Skype aplikacije – snimanje poziva!

Više nećete morati da se oslanjate na aplikacije treće strane kako biste sačuvali razgovor, pošto je Microsoft konačno dodao i snimanje. Svi učesnici poziva, ukoliko je grupni, dobiće notifikaciju kada neko od učesnika započne snimanje.

"Snimanje će biti u potpunosti zasnovano na cloud tehnologiji, pa ćete svojim snimljenim pozivima moći da pristupite na svim uređajima, bilo da su Windows, Mac, iOS, Android ili čak Linux," najavio je Microsoft.

Skype: Novi izgled, nove i opcije (FOTO)

Skype poboljšao kvalitet poziva

Skype na ovim uređajima više neće raditi

Tagovi:
Sve vijesti