I danas isključenja u više opština

Autor:

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistem.

0
A- A A+
struja, dalekovod Foto: MONDO/Predrag Vujić

  Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Beranama će nova brojila dobiti Donja Rženica, a u Kolašinu Plana.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet sati i 30 minuta do 16 sati, bez struje biti Pilana Veruša, Opasanica, Han Garančića, Ljevorečki Tuzi, Uvač i Pajkov vir.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće dio Partizanskog puta prema Marezi (oko Art betona), a od devet do 15 sati Bratonožićka ulica i dio naselja oko groblja u Zagoriču.

Na Cetinju će, od deset do 13 sati, bez struje biti dio ulice Baja Pivljanina, ulica IV proleterske, dio Bulevara Crnogorskih junaka, Hercegovačka ulica, dio naselja Luke Ivaniševića i dio naselja Katango, a od devet do 14 sati dio Njeguša.

U Nikšiću, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Stolac, Smriječno, Muratovica, Zabrđe, Korlati, Kovači, Orah, Lisina, Miloševići, Suvodo, Brljevo , Stabna, Jasen, Zukva i Ravno, a od devet do 15 sati dio potrošača iz Straševine prema Slanom.

Od deset do 12 sati, bez struje biće Vilusi, Carina -Ilijino Brdo i Dolovi, a od deset do 16 sati Brijeg, Šćepan Polje i Paklice.

U Baru, od osam do 11 sati, bez struje će ostati od Tuđemila do vrha Sutormana, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati dio ulice 92 u Dubravi.

U Ulcinju će, od osam sati i 15 minuta do 14 sati i 45 minuta, bez struje biti Đerane, dio naselja kod Suljića i iza apartmana “Paša”.

U Rožajama, od devet do 17 sati, bez struje ostaće kompletno gradsko i seosko područje opštine Rožaje, a od devet do 14 sati i 30 minuta selo Crnča.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Gnjili Potok i dio sela Seoce, a od 11 do 13 sati naselje kod mosta Bandovića i gradskog groblja.

U Gusinju će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti selo Martinoviće.

U Beranama, od 12 do 14 sati, bez struje ostaće Ranč, Batuni, Petnik, Dapsiće, Tmušiće, Kacuber, Skrivena, Lokve, Mršina Bara, Zagorje, Luge Ržanica, Rovca i Kaludra.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez struje će biti Petrine, Čestin, Vitine, Bujkovica, Uremovići, Vodoplav, Gornje Selo i Vlaovići, a od devet do 15 sati Brana Otilovići, Mataruge, Kleke, Vukovo brdo, Kozica, Raćevo, Roganice, Obarde, Kneževići, Gačevića Dolina, Ćirovići, Ljutići Vrulja, Podborova, Zelena stijena, Vlaovina i Breza.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje će ostati Kisjela Voda, Njegnjevo, Kukulje, Sela, Sutivan, Gubavac, Kanje, Milovo, Mioce, Bistrica, Dobrakovo, Jablanovo i Pozeginja.

U Kolašinu će, od osam do 14 sati, bez struje biti Zirci, a od devet sati i 30 minuta do 14 sati Djudjevina.

U Mojkovcu, od 11 do 13 sati, bez srtuje će ostati Sela.

U Šavniku, od osam sati do 18 sati, bez struje će biti NN mreža Komarnica i Kozarica, a od devet do 15 sati Bijela, Miloševići i Kruševice.

Sve vijesti