Pravila Kajli Minog za lepu kožu

Autor:

Kajli Minog ima 50 godina, ali joj verovatno ne biste dali više od 30. Evo kojih jednostavnih pravila nege kože se pridržava.

0
A- A A+

Kajli Minog izgleda skoro jednako mladoliko kao i na početku karijere, a australijska džepna Venera otkrila je da se pridržava tri jednostavna pravila kada je reč o nezi kože.

"Znam da će ovo da zvuči kao dosadna informacija, ali... moj savet je da nanosite zaštitnu kremu redovno, da čistite lice maramicama namenjenim za to i da uvek skidate šminku", rekla je lepa pevačica.

Pored pridržavanja ovih jednostavnih pravila, Kajli savetuje da povremeno, kad imate vremena i novca, odete kod dermatologa na neki tretman.

Ona je ranije otkrila da je fan tretmana lica radio talasima, kojima se učvršćuje koža i vraća sjaj. Jedan tretman traje oko sat vremena, a Minogova im se podvrgava na svakih nekoliko meseci.

Kajlina prijateljica je izjavila za "Dejli mejl" da pevačica voli neinvazivne tretmane i da je "tretman radio talasima bezbolan, opuštajuć i prirodniji od botoksa".

"Kajli veruje da je ovaj tretman skinuo godine sa njenog lica, a da joj pritom nije dao zaleđeni, neprirodni izgled", rekla je njena prijateljica.

Kada je reč o šminkanju, Kajli voli kremaste proizvode jer smatra da joj to daje prirodniji, svežiji izgled.

Sve vijesti