Zaobiđite ovaj telefon!

Ako trenutno birate iPhone za sebe, ovaj model bi trebalo da izbrišete s liste.

0
A- A A+

Ukoliko u ovom trenutku birate nov telefon i već znate da će to biti iPhone, model iPhone 6 bi bilo najbolje da - zaobiđete! Na ovo upućuju rezultati posljednjeg istraživanja pouzdanosti telefona, koje se sprovodi, objavio je The Next Web, u posljednjih pet godina. Prema tim rezultatima iPhone 6 je najnepouzdaniji iPhone ikad napravljen, s kojim korisnici imaju neki problem u čak 22 odsto slučajeva.

Apple iznenađenje, pogledajte!

Izveštaj “State of Mobile Device Repair & Security“ navodi da je, nakon iPhone 6, korisnicima najviše problema pravio i iPhone 6S model, i to u 16 odsto slučajeva. Svi ostali modeli ostali su ispod 10 odsto, a najboljim su se pokazali iPhone 8 Plus (tri odsto slučajeva ima neki problem) i iPhone X (nešto više od tri odsto). Novi iPhone 8 uopšte nije na listi, što bi trebalo da znači da se izuzetno rijetko kvari, a dobro se kotiraju i iPhone 7, iPhone 7 Plus i iPhone 5S.

Tokom testova iPhone uređaji su najčešće pokazivali probleme u radu sa Bluetooth opcijom, Wi-Fi mrežom, prenosom podataka ili prijemom signala.

Čekamo vaše komentare ispod vijesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi:
Sve vijesti