Najmlađa milijarderka!

Autor:

Američka rijaliti zvijezda i vlasnica popularne kozmetičke linije sa svojih dvadeset godina postaće najmlađa milijarderka u istoriji koja sama zarađuje, piše Forbs.

Najmlađa milijarderka! Foto: Pap Nation / Splash News

U novom izdanju magazina Forbs, Kajli Džener se nalazi na naslovnoj strani, a u intervjuu govori o svom uspjehu i procjenjuje svoje bogatstvo na 900 miliona dolara.

Kim Kardašijan je proslavila njena zadnjica, a Kajli njene usne. Obje su iskoristile svoje atribute kako bi stekle novac i slavu. Ipak, Dženerova se dokazala i kao uspješna poslovna žena, jer je njena kompanija Kajli kozmetiks postigla veliki uspjeh s proizvodima koje pomažu ženama da im usne izgledaju punije i veće.

"Ne mogu da vjerujem da me Forbs stavio na svoju naslovnu stranu. Hvala vam za članak i priznanje. Volim to što radim. Nisam mogla ni da sanjam ovo", napisala je Kajli na svom Instagramu.

Ipak ima i onih koji osporavaju njen uspjeh, tvrdeći da joj je sigurno bilo lako da postane toliko bogata, kada potiče iz bogate porodice.

"Sama je sve stvorila? Zaista? Lako je postati milijarder kada su ti roditelji milioneri...To se zove generacijsko bogatsvo plus nepotizam", napisala je portparolka jednog velikog kozmetičkg brenda, kojoj očigledno nije bilo drago što je Forbs dodelio ovakvu titulu Dženerovoj.

Tagovi:
Sve vijesti