"Mi stvaramo život. Šta vi možete da uradite?"

Autor:

Manekenka Kendis Svonpul oštro odgovorila na kritike koje se tiču njenog izgleda posle porođaja!

0
A- A A+

Kendis Svonpul rodila je drugo dete 19. juna, a dve nedelje kasnije paparaci su je „ulovili“ na plaži.

"Ako imate da kažete nešto loše o tome kako izgledam 12 dana nakon rođenja deteta... zapitajte se. Umemo da budemo veoma grubi jedni prema drugima. Moderne standarde lepote je nemoguće dostići. Nije me sramota što imam stomačić posle porođaja. Zapravo, ponosna sam na njega... Tu sam nosila svog sina devet meseci. Mislim da sam zaslužila pravo da imam mali stomak", napisala je manekenka na Instagramu, i dodala:

"Da li je to zato što sam manekenka? I mi smo normalni ljudi, pustite me da uživam u miru na plaži, molim vas", poručuje Svonpul nakon što su paparaco fotke obišle svet i nakon što je dobila mnogo negativnih komentara zbog toga što nema ravan stomak. 

Kendis je zatim na Instagramu podelila i drugu fotografiju na kojoj se vidi veliki stomak u poodmakloj trudnoći.

"Ne moram da krijem stomak samo zbog toga što ljudi imaju nerealne standarde lepote za žene. Mi stvaramo život. Šta vi možete da uradite? Žene, zajedno smo u ovome, budimo dobre jedne prema drugima", poručila je.

Što se nas tiče, možemo samo da kažemo bravo za novopečenu mamu koja ne misli da mora da ima trbušnjake tri dana posle porođaja!

Sve vijesti